Home » D:News » Un bărbat și-a tatuat pe mână un cod QR ca să arate că nu are COVID-19

Un bărbat și-a tatuat pe mână un cod QR ca să arate că nu are COVID-19

Un bărbat și-a tatuat pe mână un cod QR ca să arate că nu are COVID-19
Sursa foto: Gabriele Pellerone via TikTok
Publicat: 29.08.2021

Un bărbat din Italia şi-a tatuat pe mână un cod QR cu care le arată celor din jur că nu are coronavirus și astfel are acces mai uşor în magazine, cafenele, restaurante şi oriunde trebuie să demonstreze că este imunizat. Atunci când este scanat, codul QR arată paşaportul verde COVID-19.

Un cunoscut tatuator, Gabriele Pellerone, care are peste 200.000 de urmăritori pe Instagram, a tatuat un cod QR pe ​​mâna unuia dintre clienţii săi din Italia.

Atunci când este scanat, codul QR arată paşaportul verde COVID-19 al bărbatului.

Într-un videoclip postat pe social media Pellerone arată că tatuajul funcţionează.

Tatuajul emite certificatul de coronavirus

În imagini se vede cum bărbatul intră într-un McDonalds, iar atunci când este scanat, tatuajul îi emite certificatul de coronavirus, potrivit Mediafax.

Paşaportul verde COVID-19 a fost introdus pentru prima dată în Italia în iunie pentru a facilita călătoriile în Europa, pentru a permite oamenilor să participe la evenimente mari şi nu numai.

De la începutul lunii august, paşaportul a fost impus pentru cei care vor să mănânce în interiorul restaurantelor şi este esenţial pentru accesul în muzee, la piscine, cinematografe, săli de sport şi multe altele.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase