Home » D:News » Reacția lui Musk la adresa lui Bezos după ce s-a îmbogățit și mai mult

Reacția lui Musk la adresa lui Bezos după ce s-a îmbogățit și mai mult

Publicat: 13.10.2021
Reacția lui Musk la adresa lui Bezos după ce s-a îmbogățit și mai mult
Sursa foto: Profimedia

Averea lui Elon Musk, fondatorul Tesla, se ridică la 222 de miliarde de dolari, cu un plus de 10,6 miliarde de dolari după o vânzare secundară de acțiuni de către investitori, anunțată săptămâna trecută, care a evaluat SpaceX la peste 100 de miliarde de dolari, potrivit CNBC.

Creșterea îl plasează pe Musk pe primul loc în Bloomberg’s Billionaires Index.

Jeff Bezos, fondatorul Amazon, îl urmează pe Musk cu o avere de 191,6 miliarde de dolari. Musk a postat pe Twitter o medalie de locul doi pentru Bezos.

Mulțumită atât acțiunilor Tesla, cât și a participației sale majoritare la compania privată SpaceX, unde ocupă funcția de CEO, Musk a acumulat o avere imensă. Musk nu a primit niciun dolar ca salariu în 2020, potrivit unui dosar al companiei, dar a primit opțiuni pe acțiuni în timpul anului care acum valorează 22 de miliarde de dolari.

Musk și Bezos – cei mai bogați doi oameni de pe Pământ – sunt implicați într-o cursă spațială. Chiar înainte de a lansa prima misiune turistică în spațiu pe Inspiration4, în septembrie, SpaceX, compania lui Musk, a câștigat contracte masive cu NASA și cu armata americană și a lansat cea mai puternică rachetă aflată în serviciu.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase