Home » D:News » Un cimitir Porsche, descoperit în California. Cui aparțin automobilele?

Un cimitir Porsche, descoperit în California. Cui aparțin automobilele?

Un cimitir Porsche, descoperit în California. Cui aparțin automobilele?
Credit foto: Steve Rhodes
Publicat: 18.10.2021

Un cimitir Porsche a fost descoperit în California. Descoperirea fotografului Steve Rhodes, realizată în zona deşertică din nord-vestul oraşului Los Angeles, face vâlvă.

Rhodes, după cum a explicat într-o postare publicată pe Facebook, străbătea o zonă deşertică din nord-vestul oraşului Los Angeles, în căutarea unor locaţii pentru serialul TV „Westworld”, produs de HBO, când a dat peste o bucată de pământ pe care erau parcate mai multe Porsche 928.

Maşinile erau deteriorate de soare, de vânt şi de trecerea vremii.

Porsche 928, o maşină produsă între anii 1977 şi 1995

Intrigat, Rhodes l-a întrebat pe proprietarul terenului cui aparţin automobilele, iar bărbatul i-a explicat că un prieten i le-a încredinţat cu ani în urmă şi nu s-a mai întors niciodată să le recupereze. Iar astăzi nu are intenţia de a le vinde, indiferent de ofertele primite.

Ştirea a stârnit interes faţă de modelul 928, care, deşi nu s-a bucurat niciodată de acelaşi succes ca alte modele Porsche, a câştigat recent o nouă strălucire datorită vânzării modelului condus de actorul Tom Cruise în „Risky Business” cu aproape două milioane de dolari, potrivit Mediafax.

Rhodes a avertizat eventualii hoţi că în zonă se poate intra doar printr-o poartă, zona fiind monitorizată de camere video. Porsche 928 a fost o maşină produsă între anii 1977 şi 1995.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase