Home » D:News » O pisică născută cu patru urechi, noua senzație pe rețelele de socializare online

O pisică născută cu patru urechi, noua senzație pe rețelele de socializare online

O pisică născută cu patru urechi, noua senzație pe rețelele de socializare online
Credit foto; @midas_x24 via Instagram
Publicat: 21.11.2021

Pisica Russian Blue, în vârstă de patru luni, numită Midas, a apărut pe Instagram în urmă cu trei săptămâni, după ce stăpânul Canis, care locuieşte în Turcia, i-a creat un cont de Instagram special.

Pisicuţa Midas se poate lăuda cu statutul de influencer după ce a câştigat aproape 20.000 de urmăritori pe Instagram în cele trei săptămâni de când contul ei a fost deschis.

Russian Blue, care are doar patru luni, are o mutaţie genetică care a făcut-o să îi apară o pereche de urechi în plus. Îşi petrece timpul jucându-se şi îmbrăţişându-se cu fratele şi sora ei labrador, Zeyno, în vârstă de 14 ani, şi Suzy, în vârstă de 12 ani, în casa lor din Turcia.

Pisicuţa are totuși un auz perfect

De asemenea, lui Midas îi place să se joace cu jucăriile ei şi să doarmă în propriul pat, iar ea s-a acomodat foarte bine în noua ei casă. Unul dintre locurile ei preferate de dormit este pe umărul sau pe pieptul lui Canis.

Mama lui Midas, o pisică vagaboandă, a născut-o pe ea şi pe cei şase fraţi ai săi într-o grădină, iar Canis a decis să o adopte, potrivit Mirror.

În ciuda faptului că are câteva trăsături ciudate, Canis susţine că un veterinar a declarat că pisicuţa are un auz perfect.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase