Home » D:News » Unde se deschide primul târg de Crăciun din București din acest an

Unde se deschide primul târg de Crăciun din București din acest an

Unde se deschide primul târg de Crăciun din București din acest an
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 25.11.2021

Primul târg de Crăciun de anul acesta din București se va deschide joi în Parcul Drumul Taberei. Cu această ocazie va fi aprins iluminatul festiv de sărbători în Sectorul 6 al capitalei.

Primul târg de Crăciun care se deschide anul acesta în București este amenajat în Parcul Drumul Taberei. Este vorba despre prima ediție a „West Side Christmas Market”.

Târgul va fi inaugurat joi, la ora 18.00, anunță primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu.

În cadrul evenimentului de joi va fi aprins iluminatul festiv în sectorul bucureștean. De asemenea, în două cartiere ale Sectorului 6 vor fi deschise spații în care se comercializează produse de sezon.

În interiorul târgului de Crăciun va fi și un patinoar

„Am văzut că în alte orașe există versiuni mai mici de astfel de târguri în diferite piațete sau locuri în care se amenajează spații care comercializează felurite mâncăruri și băuturi tradiționale. Începând cu anul acesta testăm și noi aceasta abordare. Începem cu două locuri, în cartierul Militari în parcarea de lângă complexul Sir și în zona Crângași/Giulești în parcarea de vizavi de piața Crângași”, a explicat primarul Sectorului 6.

În interiorul târgului de Crăciun va fi și un patinoar. Intrarea va fi gratuită, iar costurile de organizare sunt suportate din taxele comercianților, anunță autoritățile locale.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase