Home » D:News » O parte dintre „jucăriile” pe care le cumpără miliardarii

O parte dintre „jucăriile” pe care le cumpără miliardarii

O parte dintre „jucăriile” pe care le cumpără miliardarii
Foto: Shutterstock
Publicat: 19.12.2021

Miliardarii planetei au la dispoziție surse inepuizabile de distracție. Pentru că banii nu sunt o problemă, bogații își pot alege ce „jucării” își doresc.

Miliardarii lumii cumpără de la yahturi de 50 de milioane de dolari până la mașini de 4 milioane de dolari, toate pentru amuzamentul lor.

Aceștia cumpără chiar și avioane de jucărie.

Ce își mai cumpără miliardarii? Tot mașini și yachturi

Una din jucăriile pe care și le poate permite un miliardar este un sea-breacher, o combinație între jetski și submarin, care se poate scufunda până la 1,5 metri.

Cei cărora le plac mașinile pot merge spre Renault Trezor. Acest automobil era proiectat pentru a ieși pe piață la sfârșitul anului 2020, dar costurile de producție erau prea mari. În lume există doar un singur exemplar al lui Renault Trezor, iar prețul este de 4 milioane de dolari.

Alexandra Mary Hirschi, cunoscută ca Supercar Blondie, este cel mai mare creator de conținut auto de pe rețele sociale. Videoclipurile sale ajung la peste 1 miliard de vizionări.

Cei care au reușit să contruiască un imperiu își pot cumpera și un yacht de fițe. Lady Li costa 50 de milioane de dolari, are 50 de metri lungime, 5 cabine, un dormitor matrimonial, echipaj de 10 oameni și poate găzdui o petrecere cu cel puțin 12 participanți.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase