Home » D:News » Precizările RO Vaccinare despre jocul Omikron. „Creativitatea în dezinformare nu are limite!”

Precizările RO Vaccinare despre jocul Omikron. „Creativitatea în dezinformare nu are limite!”

Publicat: 04.01.2022
Precizările RO Vaccinare despre jocul Omikron. „Creativitatea în dezinformare nu are limite!”
Omikron: The Nomad Soul. Sursa foto: IMDB

„Omikron: The Nomad Soul” este un joc de aventură cu împușcături și mișcări de luptă. Deși lansat de Microsoft, nici compania, nici fondatorul Bill Gates nu au fost implicați în crearea jocului, iar acesta nu are nimic de-a face cu COVID-19, anunță RO Vaccinare.

„Creativitatea în dezinformare nu are limite! Jocul Omikron, sufletele călătoare și pierderea sufletului. Postări care leagă un joc online numit Omikron: The Nomad Souls, lansat de compania Microsoft în 1999, de noua tulpină Covid-19 numită Omicron au fost distribuite de mii de ori în ultimele săptămâni. Utilizatorii rețelelor sociale sugerează că nu este o coincidență, ci un indiciu că pandemia actuală a fost planificată. Însă, deși jocul există și a fost lansat de Microsoft, nici compania, și nici Gates nu au fost implicați în crearea lui. Și nu are nimic de-a face cu Covid-19”, potrivit unei postări pe pagina RO Vaccinare.

Conform acestei surse, „Omikron: The Nomad Soul” este un joc de aventură cu împușcături și mișcări de luptă.

Varianta Omicron, detectată de oamenii de știință din Africa de Sud

Orașul fictiv „Omikron” este principalul oraș dintr-un număr total de cinci aflate pe planeta Phaenon, unde are loc jocul de aventură.

Varianta Omicron a Covid-19 a fost detectată de oamenii de știință din Africa de Sud. Deoarece varianta are un număr mare de mutații, OMS a clasificat-o pe 26 noiembrie ca fiind o variantă care determină îngrijorare. OMS numește variante de îngrijorare în ordinea alfabetului grecesc. Literele Nu și Xi au fost sărite din motive de claritate, Nu sună similar cu cuvântul nou și Xi este un nume de familie comun”, arată sursa menţionată.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult