Home » D:News » O femeie și-a găsit pisica dispărută după ce i-a recunoscut mieunatul prin telefon

O femeie și-a găsit pisica dispărută după ce i-a recunoscut mieunatul prin telefon

O femeie și-a găsit pisica dispărută după ce i-a recunoscut mieunatul prin telefon
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 28.01.2022

O femeie din Marea Britanie și-a regăsit pisica dispărută de 8 luni recunoscându-i, din greșeală, mieunatul prin telefon.

Pisica Barnaby era dispărută de opt luni, în care toate căutările au fost în zadar. Asta până când un apel telefonic a schimbat finalul poveștii.

Rachael Lawrence, din Braintree, Essex, vorbea la telefon cu veterinarul despre cealaltă pisică a ei, când a auzit pe fundal mieunatul caracteristic al lui Barnaby.

„Am plâns. Nu o mai văzusem de opt luni”

Veterinarul i-a spus că e o pisică rătăcită, găsită pe stradă. Dar sunetul familiar i-a rămas în suflet și a sunat din nou la cabinet: de data aceasta a cerut mai multe detalii și a descris pisica, scrie La Stampa.

Atunci când veterinarul a confirmat descrierea, femeia a cerut fotografii și astfel și-a recunoscut pisica pierdută.

„Am plâns. Nu o mai văzusem de opt luni”, a spus femeia. Pisica și-a recunoscut rapid familia și a fost foarte „fericită să fie luată în brațe și îmbrățișată”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase