Home » D:News » PERFORMANȚĂ. ProSport.ro – primul site de sport din România la nivel de unici în data de 27 ianuarie 2022

PERFORMANȚĂ. ProSport.ro – primul site de sport din România la nivel de unici în data de 27 ianuarie 2022

PERFORMANȚĂ. ProSport.ro – primul site de sport din România la nivel de unici în data de 27 ianuarie 2022
PROSPORT, printre site-urile favorite ale românilor
Publicat: 28.01.2022

Site-ul de știri sportive www.PROSPORT.ro, aparținând grupului de presă GÂNDUL MEDIA NETWORK, s-a situat pe primul loc în ceea ce privește numărul de cititori unici în domeniul SPORT în data de 27 ianuarie 2022.

Conform datelor furnizate de  SATI (Studiul de Audiență și Trafic de Internet), site-ul de sport prosport.ro s-a clasat pe locul 1 la categoria SPORT, cu 409.841 de cititori unici, urmat de digisport.ro cu 394.387 de cititori unici, sport.ro cu 367.089 cititori unici și gsp.ro cu 361.707 cititori unici.

Încă de la începutul anului, ProSport.ro s-a aflat printre site-urile favorite ale românilor, atât în ceea ce privește numărul de cititori, cât și timpul petrecut de cititori pe site, în week-end-ul 8 – 9 ianuarie 2022, ProSport.ro situându-se pe primul loc în ceea ce privește timpul petrecut de români pe publicațiile din online.

ProSport, unul din cele mai respectate branduri din media

ProSport a fost înființat la data de 2 iulie 1997 și este unul din cele mai respectate branduri din industria de media. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depășit 100.000 de exemplare/ediție, primul ziar sportiv care a tipărit ediții în afara țării, primul ziar sportiv care a oferit ediții speciale la stadion înainte și după terminarea partidei.

De un real succes se bucură atât emisiunea ProSport Live, moderată de jurnalistul Victor Vrînceanu, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.30 și difuzată pe site-ul www.prosport.ro si pe canalele oficiale de YouTube, Facebook și Instagram ale publicației, dar și programul de știri ProSport News, prezentat de Carmen Mandiș, reporter special ProSport, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora  21.30.

Echipa PROSPORT este condusă de Andrei Trifan – Redactor șef, Adrian Artene – Director Editorial, și e completată de o echipă puternică de editorialiști, formată din Marius Mitran, Vali Moraru, Decebal Rădulescu, Daniel Nazare, Marius Tucă și Victor Ciutacu.

„Nu ne abatem de la principiile unui jurnalism de calitate!”

”Aceste rezultate oficiale, validate de SATI, sunt măsura preocupării întregului trust față de un conținut jurnalistic corect, echilibrat și solid documentat, pe care îl împărtășim publicului din România. Dincolo de orice, echipa PROSPORT arată, ca, de altfel, și celelalte produse din interiorul trustului, printre care GÂNDUL, CANCAN, CSID, DESCOPERĂ ori PROMOTOR, că nu ne abatem de la principiile unui jurnalism de calitate! Iar diligințele noastre sunt apreciate de cititori”, a punctat și directorul editorial al Trustului de presă GÂNDUL, Adrian Artene.

PROSPORT face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase