Home » D:News » O fetiță care a dispărut în 2019 a fost găsită într-o cameră secretă

O fetiță care a dispărut în 2019 a fost găsită într-o cameră secretă

Publicat: 18.02.2022
O fetiță care a dispărut în 2019 a fost găsită într-o cameră secretă
Foto: Shutterstock

O fetiță care a dispărut în 2019 a fost găsită în viață, într-o cameră secretă sub o scară, anunță poliția din statul american New York, conform BBC.

Paislee Shultis, acum în vârstă de șase ani, a fost descoperită într-o casă din orașul Saugerties, în urma unor căutări efectuate luni.

Ea este sănătoasă și a mers la tutorele ei legal, împreună cu sora ei mai mare, spune poliția.

Părinții ei, care nu mai dețin custodia copilului, au fost acuzați de intervenție asupra custodiei și de punerea în pericol a bunăstării unui copil.

Paislee a fost dată dispărută din comitatul Tioga, New York, în iulie 2019, potrivit unui comunicat al poliției. Ea avea patru ani.

O fetiță care a dispărut fusese răpită de părinții ei biologici, decăzuți din drepturi

Autoritățile au crezut la acel moment că a fost răpită de părinții ei, Kimberly Cooper, în vârstă de 33 de ani, și Kirk Shultis Jr., în vârstă de 32 de ani.

După ce a primit informații potrivit cărora Paislee era ținută într-un loc ascuns în orașul Saugerties, în comitatul Ulster, poliția a obținut un mandat de percheziție a casei. Proprietatea fusese percheziționată anterior.

Kirk Shultis Sr., în vârstă de 57 de ani, care deține casa, era acolo când poliția a efectuat percheziția și a declarat că nu avea cunoștință despre locul unde se afla Paislee, spune poliția.

Dar la puțin peste o oră de la începerea percheziției, unul dintre detectivi a observat că scările care duc la subsolul casei păreau a fi construite ciudat.

După ce au îndepărtat câteva scânduri, poliția le-a găsit pe Paislee și pe Kimberly Cooper ascunse în ceea ce poliția a descris ca fiind o incintă „mică, rece și umedă”.

Paislee a fost examinată de paramedici și este sănătoasă.

Părinții biologici ai lui Paislee pierduseră custodia ei și a surorii sale mai mari înainte de dispariția ei, iar poliția crede că acesta a fost motivul pentru care Paislee a fost răpită.

Kimberly Cooper, Kirk Shultis Jr. și Kirk Shultis Sr. au fost arestați și acuzați de dispariția lui Paislee. Tatăl și fiul au fost eliberați în așteptarea procesului.

Cooper avea un mandat de arestare neexecutat și, prin urmare, rămâne în închisoarea din Ulster County.

O anchetă este în curs de desfășurare și se așteaptă și alte arestări, se arată în comunicatul poliției.
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase