Prințul Charles al Marii Britanii va vizita Canada pentru a marca Jubileul reginei

29 04. 2022, 03:00
Sursa foto: Profimedia

Prințul Charles și soția sa, Camilla, vor vizita luna viitoare Canada, în cadrul festivităților cu prilejul împlinirii a 70 de ani de când regina Elisabeta se află pe tronul britanic.

În cadrul acestei călătorii, a 19-a pe care moștenitorul tronului o întreprinde în Canada, cuplul regal va parcurge peste 3.000 de mile, din Newfoundland și Labrador până în Teritoriile de Nord-Vest, timp de trei zile, în perioada 17-19 mai, anunță Reuters.

Prințul de Wales crede de mult timp că trebuie să învățăm de la popoarele indigene din întreaga lume cum să trăim mai bine în natură și să avem grijă de natură și de planetă”, a arătat casă regală într-un comunicat.

Membrii familiei regale britanice au întreprins turnee în celelalte 14 regate

„Canada vede impactul schimbărilor climatice și, prin urmare, acest turneu va pune accentul pe lecțiile popoarelor indigene din Canada, precum și pe colaborarea cu companiile pentru a găsi un mod mai durabil de a trăi cu încălzirea globală”.

Membrii familiei regale britanice au întreprins turnee în celelalte 14 regate care o au ca șef de stat pe regina Elisabeta pentru a marca Jubileul de platină al acesteia în calitate de monarh, fratele mai mic al lui Charles, prințul Edward, și soția sa vizitând în prezent națiunile din Caraibe.