Home » D:News » Noua Zeelandă relaxează regulile pandemice și primește din nou turiști

Noua Zeelandă relaxează regulile pandemice și primește din nou turiști

Noua Zeelandă relaxează regulile pandemice și primește din nou turiști
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 03.05.2022

Noua Zeelandă primește din nou turiști străini după ce regulile stricte privind pandemia COVID-19 au fost relaxate. Zborurile care aduc turiști au început să aterizeze luni dimineața pe aeroportul din Auckland, din Los Angeles, San Francisco, Kuala Lumpur sau Singapore.

Noua Zeelandă a început să primească din nou turiști din peste 50 de țări, inclusiv Marea Britanie, SUA, Canada și Japonia, pentru prima dată după mai bine de doi ani.

Zborurile care aduc turiști au început să aterizeze pe aeroportul din Auckland din Los Angeles, San Francisco, Kuala Lumpur și Singapore, potrivit Sky News.

Noua Zeelandă primea peste trei milioane de turiști în fiecare an

Noua Zeelandă a renunțat în cele din urmă la majoritatea restricțiilor de frontieră care mai existau din cauza pandemiei.

Renumită pentru peisajele sale uluitoare și pentru ofertele de turism de aventură, cum ar fi bungy-jumping-ul și schiul, Noua Zeelandă a primit peste trei milioane de turiști în fiecare an înainte de a fi afectată de pandemie.

Anterior, turismul reprezenta aproximativ 20% din veniturile externe ale Noii Zeelande și mai mult de 5% din economia totală a țării.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase