Home » D:News » ProSport Live – „Ediții Speciale, cu Marius Mitran”, dedicate echipei naționale de fotbal a României!

ProSport Live – „Ediții Speciale, cu Marius Mitran”, dedicate echipei naționale de fotbal a României!

ProSport Live – „Ediții Speciale, cu Marius Mitran”, dedicate echipei naționale de fotbal a României!
Publicat: 01.06.2022

Echipa națională a României împlinește 100 de ani de existență și pornește la un nou drum oficial sub conducerea lui Edi Iordănescu. ProSport Live oferă privitorilor o serie de emisiuni dedicate tricolorilor: ”Ediții Speciale, cu Marius Mitran”.

Considerat de mulți vocea jurnalismului care spune cel mai frumos poveștile din sport și, mai ales, din fotbal, maestrul Mitran va discuta cu persoane care au jucat pentru echipa națională, cu oameni care au scris sau au comentat partidele acesteia sau, pur și simplu, cu cei care au trăit cu pasiune momentele rămase în istoria colectivă Sportului Rege.

Miercuri, 1 iunie, Dinu Gheorghe este invitatul lui Marius Mitran. De la orele 19.00, pe www.prosport.ro, pe canalul de YouTube al ProSport, pe paginile de Facebook și de Instagram ProSport, nu rata poveștile care te-au făcut mândru să fii român!

Pentru că, dacă nu ar fi, nu s-ar povesti…

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase