Home » D:News » ARSENIE ex-O-Zone invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

ARSENIE ex-O-Zone invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

ARSENIE ex-O-Zone invitat la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene
Publicat: 07.06.2022

Arsenie Todiraș, fostul component al trupei moldovenești O-Zone, este invitatul lui Adrian Artene în cadrul podcastului ALTCEVA ce va fi difuzat sâmbătă, 11 iunie, începând cu ora 19.00.

Cunoscut și ca Arsenium, cântărețul de muzică pop din Republica Moldova a făcut parte din celebra trupă O-Zone între 1999 și 2005. Din 2005 evoluează în cariera solo sub numele scenic „Arsenium”.

Arsenie a povestit în cadrul podcastului despre începuturile trupei O-Zone, despre prima întâlnire cu Dan Bălan, dar despre familia sa și ce ar trebui să se întâmple pentru a se reuni trupa O-Zone.

Urmărește interviul integral cu Arsenie Todiraș, sâmbătă, 11 iunie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase