Home » D:News » Marius Tucă Show începe marți, 14 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe marți, 14 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe marți, 14 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro
Publicat: 13.06.2022

Jurnalistul și scriitorul Sorin Roșca Stănescu vorbește la Marius Tucă despre “Urmăritori și Urmăriți. Istoria unei familii de legionari”, cartea pe care și-a lansat-o chiar luni.

O carte în care jurnalistul devoalează fără perdea „călătoria” în labirintul serviciilor de informații, cu ajutorul documentelor furnizate de CNSAS. Totodată, Sorin Roșca Stănescu face, pe baza experiențelor sale, o paralelă a modului în care s-au transformat Serviciile de Informații, din perioada interbelică și până în prezent. O invitație francă la lectură, într-o lume în care viața bate de multe ori filmul!

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase