Home » D:News » Irina Rimes, invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Irina Rimes, invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene

Irina Rimes, invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene
Publicat: 30.06.2022

Cântăreața Irina Rimes este invitată la podcastul ALTCEVA cu Adrian Artene sâmbătă, 2 iulie, începând cu orele 19.00.

Talentul Irinei Rimes vine de peste Prut, unde artista a câștigat inimile celor de acasă, după ce a ajuns în finala show-ului de talente “Fabrica de staruri”, din Republica Moldova.

Cu o apariție inedită, plină de sensibilitate și cu un farmec aparte, Irina s-a lansat pe piața muzicală din România cu o piesă ce a stat pe primul loc în topurile muzicale româneşti luni în şir, primul ei single “Visele”.

“Visele” a ocupat locul 1 in toate topurile românești timp de trei luni.  Declarat hit-ul anului, “Visele” a strâns 16 milioane de vizualizări pe YouTube și s-a regăsit în Top10 MediaForest în anul lansării, 2016.

Urmărește interviul integral cu Irina Rimes, sâmbătă, 2 iulie, de la ora 19, doar pe canalul de YouTube Altceva cu Adrian Artene.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase