Home » D:News » Cursa cu tauri, cel mai faimos festival al Spaniei. Trei bărbați au murit în 24 de ore

Cursa cu tauri, cel mai faimos festival al Spaniei. Trei bărbați au murit în 24 de ore

Cursa cu tauri, cel mai faimos festival al Spaniei. Trei bărbați au murit în 24 de ore
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 23.07.2022

Trei bărbați au murit în 24 de ore din cauza rănilor suferite în timpul curselor cu tauri din estul Spaniei, potrivit BBC.

Trei oameni au murit în doar 24 de ore din cauza rănilor suferite la cursele de tauri. Este vorba despre trei bărbați care au fost grav răniți în timpul evenimentelor din ultimele două săptămâni.

Într-unul dintre incidente, în Picassent, la sud de orașul Valencia, un bărbat în vârstă de 56 de ani care stătea în spatele unui bloc în mijlocul străzii a fost aruncat în aer de taur și a suferit un traumatism cerebral. El a murit la spitalul din Valencia, la nouă zile după eveniment.

Cursa cu tauri, cel mai faimos festival al Spaniei

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a murit, de asemenea, la spital, după ce un plămân i-a fost străpuns de un taur în Meliana, la nord de Valencia. Un vizitator francez în vârstă de 64 de ani a murit din cauza rănilor suferite în Pedreguer.

Cel mai faimos festival din Spania, alergarea taurilor de San Fermin din Pamplona, a înregistrat 35 de răniți în acest an. A fost pentru prima dată când a avut loc în ultimii trei ani, din cauza pandemiei.

Activiștii se plâng de mult timp de pericolele pentru public, dar și pentru animale, și cer interzicerea acestor evenimente. Ei spun că 20 de persoane au murit în regiune în ultimii opt ani.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase