Home » D:News » Marius Tucă Show începe marți 26 iulie, de la ora 20.00, pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe marți 26 iulie, de la ora 20.00, pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe marți 26 iulie, de la ora 20.00, pe gandul.ro
Publicat: 25.07.2022

Prof. univ. dr. Lavinia Betea, unul dintre cei mai perseverenţi cercetători ai istoriei României recente, vorbește la Marius Tucă despre dinamica perioadei comuniste din România versus dinamica lumii de astăzi.

Manipulare, fake news-uri, lupta pentru putere, supremația marilor puteri vs. puterile mai mici, pandemii, războaie, dictatori, crize economice. Cu alte cuvinte, întâmplări vechi la vremuri noi! Cercetătoarea și scriitoarea Lavinia Betea ne invită într-o călătorie fascinantă printre istorii cunoscute și trăite, dar și istorii secrete, printre mituri destrămate și adevăruri neștiute din viața familiei Ceaușescu.

“Ceaușescu și epoca sa” și “Ultimul an din viața Elenei Ceaușescu. Agenda Tovarășei în 1989” se numără printre cărțile publicate de Lavinia Betea.

Află totul despre cele mai importante ştiri ale zilei doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase