Home » D:News » Cel puțin o persoană a murit într-un hotel distrus de o rachetă în Ucraina

Cel puțin o persoană a murit într-un hotel distrus de o rachetă în Ucraina

Cel puțin o persoană a murit într-un hotel distrus de o rachetă în Ucraina
Foto: Profimedia
Publicat: 31.07.2022

Cel puțin o persoană a murit în timp ce alta este prinsă sub dărâmături într-un hotel distrus de o rachetă, în estul Ucrainei, potrivit CNN.

Atacul a avut loc miercuri în orașul Bakhmut din Donețk. O persoană a fost ucisă miercuri în hotelul din regiunea Donețk, după ce clădirea cu două etaje a fost parțial distrusă de un bombardament al rușilor.

Altă persoană a fost prinsă în dărâmături, a anunțat Serviciul de Stat pentru Situații de Urgență din Donețk, potrivit CNN.

O regiune puternic atacată

Regiunea este atacată violent de ruși. Pavlo Kyrylenko, șeful administrației militare regionale din Donețk, a declarat că trei rachete au lovit orașul Torețk, aflat în apropiere de Bakhmut, dar nu au fost raportate victime.

Alte câteva comunități din apropierea orașului Bakhmut au fost supuse unui foc intens, a adăugat Kyrylenko.

Forțele rusești încearcă să avanseze spre vest prin regiunea Donețk de mai multe săptămâni, dar până acum au făcut doar mici progrese.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase