Home » D:News » O femeie din județul Argeș ținea în casă 18 pisici. Aceasta a fost amendată

O femeie din județul Argeș ținea în casă 18 pisici. Aceasta a fost amendată

O femeie din județul Argeș ținea în casă 18 pisici. Aceasta a fost amendată
Foto: Pexels
Publicat: 05.08.2022

O femeie din Pitești a fost amendată cu 4.000 de lei de polițiști pentru că ținea acasă 18 pisici, deși nu avea condiții corespunzătoare, care deranjau vecinii.

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, împreună cu reprezentanți ai Primăriei Pitești și ai Poliției Locale, au făcut o verificare într-un imobil din Pitești, în care proprietara deținea 18 pisici.

Conform IPJ Argeș, femeia nu avea condiții corespunzătoare pentru creșterea pisicilor, care deranjau vecinii prin zgomot și miros.

O femeie din Argeș, amendată pentru depășirea numărului maxim de animale în imobil

Femeia a primit trei sancțiuni, în valoare totală de 4.000 de lei.

Acestea au fost pentru că felinele nu aveau asigurate condiții corespunzătoare de spațiu și îngrijire medicală, pentru depășirea numărului maxim de două animale într-un imobil și pentru încălcarea normelor de conviețuire socială.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase