Home » D:News » O actriță a fost rănită grav într-un accident rutier

O actriță a fost rănită grav într-un accident rutier

O actriță a fost rănită grav într-un accident rutier
Foto: Shutterstock
Publicat: 08.08.2022

Actrița Anne Heche a fost grav rănită după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de o casă din Los Angeles și a luat foc. Pompierii au avut nevoie de 65 de minute pentru a stinge focul.

Accidentul a provocat un incendiu de proporții în interiorul proprietății de care s-a lovit mașina actriței Ane Heche și a fost nevoie de 65 de minute pentru ca cei 59 de pompieri să stingă complet flăcările.

Actrița americană Anne Heche, în vârstă de 53 de ani, a fost grav rănită. Presa locală citată de Sky News arată că actrița a suferit arsuri grave.

Această actriță a fost rănită grav în accident

Potrivit NBCLA, șoferița mergea cu viteză pe o stradă rezidențială – iar Mini Cooper-ul albastru a intrat într-o casă cu două etaje din Mar Vista.

Ofițerii cred că este posibil ca mașina să fi lovit inițial o bordură și că s-a răsturnat.

Ce au spus vecinii?

Potrivit Departamentului de pompieri din Los Angeles, o femeie a fost găsită în interiorul mașinii, respectiv actrița Anne Heche a fost transportată la spital.

Un vecin a declarat pentru NBCLA: „Casa era plină de fum. Cred că au folosit macaraua pentru a muta mașina pentru a extrage șoferul. A fost o nebunie”.

Heche este cunoscută pentru rolurile sale din filme precum Psycho, Donnie Brasco și Cedar Rapids.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase