Rămășițe umane, descoperite de o familie în valizele cumpărate la licitație

21 08. 2022, 09:30

O familie din Noua Zeelandă a primit mai mult decât se aștepta, descoperind rămășițe umane împachetate în valize după ce a cumpărat la licitație o unitate de depozitare și o remorcă plină cu articole necunoscute.

De atunci, poliția s-a prezentat la reședința familiei și a început o anchetă privind omuciderea asupra acestor rămășițe umane misterioase, deși nu se crede că familia ar fi implicată.

Familia a luat valizele de la Safe Store Papatoetoe și le-a dus la casa lor din South Auckland pentru a scormoni prin ele. Apoi, vecinii au declarat că dintr-o dată a apărut un „miros neplăcut” venind din acea gospodărie.

Rămășițe umane, găsite în valize

Un vecin, fost angajat la un crematoriu, cunoștea prea bine mirosul. „Mi-am dat seama imediat ce ar putea produce acest miros”, a spus vecinul într-o declarație pentru publicația Stuff.

Echipele criminalistice și poliția au înconjurat zona și au examinat rămășițele, declarând că speră să identifice decedatul și să anunțe rudele apropiate. Experții și-au încheiat acțiunea, deși poliția nu a făcut nicio declarație oficială cu privire la originea sau natura rămășițelor.

Ancheta este încă în curs

Fostul ofițer de poliție și negociator de criză Lance Burdett a declarat pentru New Zealand Herald că „Este o țară mică. Avem foarte puține omucideri nerezolvate, le puteți număra pe degetele de la o mână. Așa că sunt destul de plin de speranță”.

Un director al Safe Store Limited a declarat pentru 9News că „Nu vom spune nimic pentru că o anchetă a poliției este în curs și cooperăm cu instituția”, relatează IFL Science.

Vă recomandăm să citiți și:

Hong Kong trece prin cea mai mare scădere a populației din istorie

Numărul deceselor, mai mare decât cel al nou-născuților în iunie 2022

Un indian s-a judecat zeci de ani cu compania feroviară pentru 25 de cenți

Ce fac unii din plictiseală? Un piteștean și-a scrijelit numele pe zidurile Cetății Sarmizegetusa