Home » D:News » Americanii, încurajați să-și predea armele de foc pentru a fi trimise în Ucraina

Americanii, încurajați să-și predea armele de foc pentru a fi trimise în Ucraina

Publicat: 30.08.2022
Americanii, încurajați să-și predea armele de foc pentru a fi trimise în Ucraina
Sursa foto: Profimedia

Americanii din Miami au fost încurajați să-și predea armele de foc la poliție, pentru ca acestea să fie trimise în Ucraina, potrivit Sky News.

Programul de răscumpărare a armelor, derulat de orașul Miami și de departamentul de poliție al orașului, i-a îndemnat pe oameni să predea armele de foc, puști și puști de vânătoare în schimbul unor carduri cadou.

„Toate armele colectate vor fi trimise în Ucraina, în timp ce noi ajutăm să scoatem armele de pe străzile noastre”, au declarat oficialii orașului.

Armele de foc artizanale sau de tip replică, pistoalele BB și armele de airsoft puteau fi, de asemenea, predate pentru „siguranță publică”, dar proprietarii lor nu sunt eligibili pentru a primi un card cadou.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase