Home » D:News » LANSARE Gândul.ro: în fiecare marți de la 17:00 „Față în față cu Ion Cristoiu” pe site, YouTube și Facebook!

LANSARE Gândul.ro: în fiecare marți de la 17:00 „Față în față cu Ion Cristoiu” pe site, YouTube și Facebook!

LANSARE Gândul.ro: în fiecare marți de la 17:00 „Față în față cu Ion Cristoiu” pe site, YouTube și Facebook!
Publicat: 13.09.2022

Grupul de presă Gândul anunță lansarea unei noi emisiuni săptămânale, Față în față cu Ion Cristoiu, realizată de publicistul și scriitorul Ion Cristoiu.

Emisiunea săptămânală va fi difuzată LIVE pe platforma Gândul (gandul.ro), pe pagina de Facebook și, de asemenea, pe canalul YouTube al publicației, în fiecare marți, la ora 17.00.

Prima ediție îl are invitat pe Valentin Ștefan, directorul Poștei Române.

“Voi inaugura la site GÂNDUL, o rubrică de interviuri. Se numește Față în față cu Ion Cristoiu. Ea se va transmite în direct de la ora 5 la ora 6 pe site-ul Gândul.ro Invitatul primei emisiuni, este dl director general al Poștei Române, Valentin Ștefan. L-am invitat pe dl Ștefan pentru ca Poșta Română este o mare problemă, pentru că destinul ei e o mare problemă.

Mi-a plăcut întotdeauna interviul. Sunt un om curios, și de aceea se numește Față în față cu Ion Cristoiu, încă o data, pentru că voi lua personalități, specialiști, oameni de afaceri, poate mai puțini politicieni”, a declarat Ion Cristoiu pentru GÂNDUL.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tuca Show, Prosport LIVE, Prosport NEWS şi CSID LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză.

Gândul Media Network este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase