Home » D:News » „Nocturna bibliotecilor”, sărbătorită la Biblioteca Metropolitană București

„Nocturna bibliotecilor”, sărbătorită la Biblioteca Metropolitană București

„Nocturna bibliotecilor”, sărbătorită la Biblioteca Metropolitană București
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 30.09.2022

Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti organizează vineri, 30 septembrie, „Nocturna bibliotecilor”, o noapte cu activități menite să transforme vizita la bibliotecă într-o experiență culturală inedită.

Proiectul se va desfășura în trei filiale BMB: Sediul Central „Mihail Sadoveanu”, Filiala „Dimitrie Cantemir” și Filiala „Marin Preda”.

La Sediul Central „Mihail Sadoveanu” va avea loc vernisajul expoziției „Culorile Bucovinei”, o colecție FormArt Gallery, care poate fi vizitată în perioada 30 septembrie – 07 octombrie 2022.

Seara se va încheia cu filme și piese de teatru

Programul continuă cu piesa „Hänsel și Gretel”, interpretată de Teatrul de păpuși „Licurici”, urmată de un atelier de lectură și o serie de jocuri pentru copii, inclusiv o vânătoare de comori cu cărți drept premii.

Filiala „Marin Preda” a pregătit jocuri interactive cu tematică psihologică și de societate, un atelier de creativitate, călătorii prin galaxii și un concurs de ghicitori premiat. Seara se va încheia cu vizionare de filme și piese de teatru.

Atelier de dezvoltare personală pentru copii și adulți

Filiala „Dimitrie Cantemir” va organiza un atelier de lectură și un atelier de dezvoltare personală dedicat atât copiilor, cât și adulților. Totodată, cei prezenți își vor putea etala talentele muzicale printr-o sesiune de karaoke.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase