Home » D:News » Cât valorează pachetele cu cocaină eșuate pe o plajă din Țara Galilor?

Cât valorează pachetele cu cocaină eșuate pe o plajă din Țara Galilor?

Cât valorează pachetele cu cocaină eșuate pe o plajă din Țara Galilor?
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 18.10.2022

Poliția britanică a anunțat că pachetele cu cocaină eșuate pe o plajă din Țara Galilor valorează 42 de milioane de lire sterline, potrivit BBC.

Numeroase pungi negre legate de recipiente de plastic au fost găsite de trecători pe plaja Tan-y-Bwlch, lângă Aberystwyth, Ceredigion, în luna octombrie.

Poliția Dyfed-Powys a declarat că marfa a cântărit aproximativ 1.200 kg și a avertizat publicul să nu atingă pachetele și să contacteze forțele de ordine.

Cocaină cu o valoare de „aproximativ 42 de milioane de lire sterline”

„Ancheta continuă cu privire la substanța găsită în saci, dar credem că este vorba de cocaină cu o greutate de aproximativ 1.200 kg. Această cantitate ar avea o valoare en-gros de aproximativ 42 de milioane de lire sterline. Investigația noastră continuă și aducem aminte publicului că, dacă găsește ceva suspect pe plaje, conținutul nu trebuie atins și trebuie contactată imediat poliția”, au explicat polițiștii, potrivit BBC.

Primele pachete au apărut pe plajă la 1 octombrie, iar ulterior numărul acestora s-a înmulțit.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase