Home » D:News » Mark Hamill a trimis 500 de drone Ucrainei ca să lupte împotriva „imperiului răului”

Mark Hamill a trimis 500 de drone Ucrainei ca să lupte împotriva „imperiului răului”

Mark Hamill a trimis 500 de drone Ucrainei ca să lupte împotriva „imperiului răului”
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 22.10.2022

Mark Hamill, actorul care a jucat personajul Luke Skywalker în Star Wars, a anunțat că a trimis cel puțin 500 de drone pentru a ajuta Ucraina să lupte împotriva „imperiului răului”, potrivit Sky News.

Actorul Mark Hamill din Star Wars a declarat că a trimis cel puțin 500 de drone în Ucraina achiziționate prin intermediul unei platforme de strângere de fonduri.

„Foarte simplu: Ucraina are nevoie de drone. Ele definesc rezultatele războiului, își protejează pământul, oamenii, monitorizează granița, sunt ochi în cer”, a declarat Hamill pentru programul Sound On de la Bloomberg Radio.

Mark Hamill, numit ambasador al proiectului Army Of Drones

„Am fost cu adevărat șocat pentru că îmi dau aceste actualizări de cel puțin două sau trei ori pe săptămână despre ce se întâmplă și mi-au spus că au primit peste 500 de drone de când am început acest lucru”, a precizat actorul american.

Hamill, în vârstă de 71 de ani, a fost numit luna trecută ambasador al proiectului Army Of Drones al UNITED24.

Proiectul ajută Ucraina să achiziționeze drone, să le repare și să instruiască oamenii să le folosească. Cântăreața Barbra Streisand este și ea ambasador al inițiativei.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase