Home » D:News » (P) Noile trenduri de călătorie ne aduc știri interesante în 2022

(P) Noile trenduri de călătorie ne aduc știri interesante în 2022

(P) Noile trenduri de călătorie ne aduc știri interesante în 2022
Publicat: 27.10.2022

S-au produs schimbări importante în economia globală în ultimii ani și una dintre cele mai mari industrii care a simțit impactul a fost turismul. De la carantinele COVID-19 până la creșterea prețurilor într-o multitudine de sectoare din cauza războiului din Ucraina, acestea au dus la dificultatea de a lua decizii în privința călătoriilor.

Source: Vasco Electronics

Vestea bună este că în 2022 vedem o creștere în acest domeniu, turismul internațional având o creștere importantă de 182% între Ianuarie și Martie 2022 și un număr estimativ de 117 milioane de călători internaționali care au ajuns în destinații din toată lumea (acest număr a fost în jur de 41 milioane la începutul lui 2021). Ceea ce ne spune asta este că putem vedea o creștere în acest sector – dar cu siguranță este o schimbare în felul cum oamenii călătoresc și ce trenduri ies la suprafață.

Cum s-au schimbat călătoriile și de ce?

Doi dintre factorii principali care influențează acest sector acum sunt pandemia și progresul digital, iar turismul tradițional se adaptează pentru a face față nevoilor consumatorilor moderni.

Asta este important în special când iei în considerare creșterea dispozitivelor inteligente și a aplicațiilor mobile care oferă plăți naționale/ internaționale, accesibilitate (oricine poate găsi ratingurile unui hotel sau ale unui restaurant oriunde în lume cu doar câteva click-uri) și chiar traduceri.

Cu ultima opțiune în minte, translatoarele electronice cum sunt cele din oferta Vasco Electronics devin un accesoriu obligatoriu pentru cei care călătoresc pentru că pot reduce problemele puse de barierele lingvistice și pot traduce texte pentru a-ți deschide o întreagă lume de noi posibilități.

Vasco Translator V4 de exemplu, este un translator instantaneu care oferă internet gratuit pe viață și nelimitat cu un card SIM inclus. Asta îți va permite o libertate totală pentru că nu va mai trebui să te bazezi pe telefonul tău sau pe rețele Wi-Fi când vei avea nevoie cel mai mult de traduceri.

Noi trenduri de călătorie

Experiențe locale mult mai intime

Source: Vasco Electronics

Principalul obiectiv pentru sărbători pare să se fi schimbat din călătorii ca mijloc de evadare împreună cu familia în călătorii mult mai personalizate care oferă mai multă liniște, mai multe experiențe culturale interactive, având în vedere că 1 din 4 călători plănuiesc să plece singuri în 2022. Aceasta trend este cauzat atat de pandemie cât și de rețelele de socializare, având în vedere că tot mai mulți oameni vor să-și arate călătoriile în care sunt singuri.

Este o atmosferă de izolare față de obișnuitele capcane pentru turiști și o atenție pe întâmplările deosebite și peisaje sălbatice Pentru a sprijini acest trend, statisticile arată că tot mai multe zboruri lungi au fost rezervate pentru sărbătorile din acest an – de fapt, până la sfârșitul lui Aprilie 2022, acestea au crescut cu 25% față de 2019.

Când turiștii se abat de la destinațiile obișnuite, barierele lingvistice devin și mai importante, așa că un traducător instant precum Vasco Translator V4 poate fi util. Deoarece are funcția de traducere a pozelor care în V4 poate fi vizualizată pe un ecran de 5 inchi, utilizatorii vor putea traduce cu ușurință în timp real orice limbă pe care o întâlnesc. Asta înseamnă meniuri, reclamele magazinelor, semne de avertizare și multe altele pot fi traduse în câteva secunde.

Vestea grozavă este că, acest translator instantaneu funcționează pe GSM în aproape 200 de țări, așa că utilizatorii nu vor trebui să folosească rețelele Wi-Fi pentru a avea acces la toate funcțiile.

Transportul în comun are o revenire

În anul 2021 s-a văzut o creștere în vacanțele făcute cu mașina în care mulți oameni au fost în favoarea închirierii de mașini în locul transportului public. Aceasta a avut legătură cu siguranță cu pandemia și cu o abordare mult mai sănătoasă a vacanțelor, dar autobuzele, trenurile, chiar și croazierele încep din nou să aibă de câștigat.

Cu un traducător instant, vei putea avea o traducere în ambele sensuri extrem de rapid (un translator instantaneu Vasco Translator V4 traduce în mai puțin de 0.5 secunde), așa că nu va trebui să ții pe nimeni în loc. Mai mult de atât, acest traducător instant este menit a te ajuta să comunici în medii zgomotoase, așa că te poți baza pe reducerea zgomotului și pe difuzoare puternice (99dB, la fel ca o conversație pe un ton ridicat!).

Călătoritul peste hotare a dezvoltat o nouă demografie

Încă o dată, COVID-19 lovește, și s-a văzut o creștere importantă a călătorilor care se mută în climate diferite. Cu cât oamenilor le este dată libertatea să muncească de acasă, nu mai există nevoia de a fi legați de o singură locație.

Sunt de asemenea mulți oameni care preferă să se angajeze pe posturi mult mai bine plătite în alte țări (procentajul expaților a crescut la 20% în 2021), având în vedere că portalurile online pun în legătură angajatorii cu angajați calificați din toată lumea. Translatoarele ajută și în această problemă și cum un translator instantaneu V4 suportă 108 limbi, oportunitățile sunt aproape nelimitate. Asta înseamnă că poți înțelege peste 90% din lume! În concluzie, nu ești limitat cand vine vorba de alegerea destinației.

Te întrebi dacă un traducător instant Vasco te poate ajuta la muncă? Cu aplicația MultiTalk, îți poți crea propriul chat multilingv în timp ce ești pe drum. Doar vorbește sau tastează un mesaj în propria limbă și toată lumea te va înțelege! Desigur, asta funcționează în ambele sensuri. Un translator instantaneu este soluția perfectă pentru oamenii de afaceri din toată lumea. Mai mult de atât, MultiTalk suportă până la 100 de participanți.

O creștere a centrelor de relaxare   

Odată cu pandemia a venit și concentrarea pe bunăstarea personală – fiind blocat acasă a apărut necesitatea pentru îmbunătățirea sănătății mentale și psihice. Mulți oameni au aflat că munca pe care o fac nu este pentru ei și au descoperit o nouă nișă în oferirea serviciilor de dezvoltare personală. Numărul centrelor de relaxare și a celor care le vizitează sunt într-o creștere exponențială.

O sete pentru extrem

Așa cum am spus mai sus, turiștii caută din ce în ce mai mult experiențele extreme pentru a compensa nenumăratele luni de stat în casa în care nu au avut multe de făcut. Asta a făcut ca escapadele extreme să devină populare în 2022, iar drumețiile, cățăratul pe munte, mersul cu ATV-urile, alpinismul și scufundările să fie cele mai populare în lista activităților.

O altă caracteristică a unui traducător instant Vasco V4 este că te poți baza pe el și în situațiile dificile. Este rezistent la praf, stropire cu apă sau chiar șocuri.

Cele mai bune metode de a începe grozav o vacanță în 2022

În acest an, pentru alegerea unei destinații de vacanță pentru nevoile tale vei avea avea nevoie de organizare. Noroc ca multe dintre restricțiile care au fost puse în ultimii doi ani s-au redus sau chiar eliminate în totalitate.

Așa că, este o perioadă perfectă pentru a profita și a te duce oriunde dorești cu translatorul Vasco. Vorbește liber în aproape 200 de țări și fii sigur că nu vei plăti în plus pentru accesul la internet!

Un translator instantaneu Vasco te poate ajuta să iei o alegere îndrăzneață când vine vorba de a pleca în țara pe care ai visat mereu să o vizitezi, dar ți-a fost frică. Cu o traducere a pozelor precisă, vei putea înțelege ceea ce te înconjoară chiar dacă nu știi alfabetul local.

Simte-te în siguranță oriunde te duci și fă-ți visurile să devină realitate cu un traducător instant Vasco!

Pentru a-ți face următoarea călătorie cât mai plăcută, cu codul Descopera5 vei primi o reducere de 5% la cumpărarea unui translator instantaneu Vasco V4, până pe 13 noiembrie.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase