Home » D:News » Actorul american Sean Penn i-a dăruit președintelui ucrainean Zelenski una dintre statuetele sale Oscar

Actorul american Sean Penn i-a dăruit președintelui ucrainean Zelenski una dintre statuetele sale Oscar

Actorul american Sean Penn i-a dăruit președintelui ucrainean Zelenski una dintre statuetele sale Oscar
Sursa foto: Hepta
Publicat: 11.11.2022

Actorul american Sean Penn se află pentru a treia oară în Ucraina în timpul războiului și s-a întâlnit cu președintele Volodimir Zelenski, căruia i-a dăruit una dintre statuetele sale Oscar.

Sean Penn a susținut activ Kievul încă de la începutul conflictului din Ucraina, exprimându-se deschis împotriva agresiunii rusești.

Actorul american se află pentru a treia oară în Ucraina în timpul războiului și s-a întâlnit cu președintele Zelenski, căruia i-a dăruit unul dintre Oscarurile sale: „Va rămâne aici până la sfârșitul războiului”.

„De data aceasta, întâlnirea noastră a fost specială. Sean Penn și-a adus statueta Oscar ca simbol al credinței în victoria țării noastre. Va rămâne în Ucraina până la sfârșitul războiului”, a scris Zelenski pe Telegram.

Zelesnski i-a acordat, în schimb, lui Sean Penn diploma Ordinul de Merit III

În imaginile care însoțesc mesajul, Sean Penn este văzut în timp ce îi înmânează statueta președintelui ucrainean, explicându-i simbolul acestui gest și că se va simți „mai bine știind că există o bucată din mine aici”.

Actorul îi spune apoi lui Zelenski că îi poate aduce înapoi statueta în Malibu după ce va câștiga războiul.

La rândul său, Zelenski i-a acordat actorului Ordinul Ucrainean de Merit.

„A fost o mare plăcere să îi înmânez lui Sean Penn diploma Ordinul de Merit III. Vă mulțumim pentru sprijinul sincer și contribuția semnificativă la promovarea Ucrainei în lume!”, a explicat președintele pe rețelele de socializare.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase