Home » D:News » Un bărbat a fost salvat după mai bine de 15 ore petrecute în mare

Un bărbat a fost salvat după mai bine de 15 ore petrecute în mare

Un bărbat a fost salvat după mai bine de 15 ore petrecute în mare
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 30.11.2022

Pasagerul unui vas de croazieră a fost salvat după 15 ore petrecute în mare. Incidentul s-a produs în Golful Mexic.

Un pasager care a dispărut de pe un vas de croazieră în Golful Mexic a fost salvat după mai bine de 15 ore petrecute în mare, anunță Paza de Coastă americană.

Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost miercuri seară la un bar de pe nava Carnival Valor împreună cu sora sa, dar nu a mai fost văzut după ce a mers la toaletă.

Bărbatul a stat în apă mai bine de 15 ore

Mai multe echipaje de salvare au cercetat zona, iar bărbatul a fost găsit la aproximativ 30 de kilometri în largul coastei statului Louisiana. Se pare că victima era în stare stabilă atunci când a fost scoasă din apă.

Locotenentul Seth Gross, de la Paza de Coastă a SUA, a declarat că bărbatul a stat în apă mai mult de 15 ore aceasta fiind „cea mai lungă perioadă absolută despre care am auzit și doar unul dintre acele miracole de Ziua Recunoștinței”.

Nu este clar cum a căzut bărbatul în apă

Nu este clar cum a căzut în apă bărbatul de pe nava care se îndrepta spre Cotumel, în Mexic, potrivit BBC.

În 2018, o britanică în vârstă de 46 de ani a fost salvată la 10 ore după ce a căzut în Marea Adriatică de pe vasul de croazieră.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase