Home » D:News » Un câine a reușit să declanșeze un incendiu după ce a pornit uscătorul de păr

Un câine a reușit să declanșeze un incendiu după ce a pornit uscătorul de păr

Un câine a reușit să declanșeze un incendiu după ce a pornit uscătorul de păr
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 27.12.2022

Un câine a provocat, se pare, un incendiu într-o casă în ajunul Crăciunului, după ce a pornit din greșeală un uscător de păr, scrie BBC.

Serviciul de pompieri din Essex a declarat că echipajele au fost chemate la Hockley, Essex, în urma unor informații despre o casă plină de fum.

Pompierii au lucrat rapid pentru a stinge incendiul după ce l-au localizat în dormitor.

Câinele aștepta la ușa din față

Câinele aștepta la ușa din față atunci când proprietarul s-a întors și amândoi au fost tratați pentru inhalarea de fum, a precizat serviciul.

Managerul de gardă Gary Shinn a declarat că „proprietarul a ieșit afară și s-a întors pentru a-și găsi casa plină de fum”.

„Credem că focul a pornit din cauza unui uscător de păr care a fost lăsat în priză și pe un pat. Credem că este posibil ca câinele să fi sărit apoi pe pat și să fi pornit uscătorul de păr, provocând în cele din urmă incendierea lenjeriei de pat și a saltelei”, a adăugat Shinn.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase