Home » D:News » O italiancă a ars din greșeală banii ascunși de soț

O italiancă a ars din greșeală banii ascunși de soț

O italiancă a ars din greșeală banii ascunși de soț
Foto: Pixabay
Publicat: 29.12.2022

O femeie din Roma a aprins de Crăciun șemineul din casă și a ars 20.000 de euro în cupoane poștale ascunse de soțul ei.

„Când am văzut flăcările, am fost pe punctul de a leșina”, a declarat bărbatul.

El ascunsese 20.000 de euro în bonuri de economii poștale în șemineu, dar soția sa le-a aprins de Crăciun și le-a ars. S-a întâmplat la Roma, în cartierul Monteverde, conform Il Messaggero.

O femeie a ars din greșeală banii ascunși de soț

Întrebat de ce a ascuns atâția bani în șemineu, bărbatul a răspuns: „Credeam că este un loc sigur, unde hoții nu se uită niciodată. Soția mea nu știa că am ascuns cupoanele poștale acolo. În fiecare an, înainte de a aprinde focul, le mutam.

De data aceasta, însă, nu a ajuns la timp și astfel a pierdut 20.000 de euro.

Bonurile de economii poștale pot fi pe suport de hârtie sau nu. Se plătește o sumă de bani, la care se acumulează periodic dobânzi. Deținătorul poate solicita rambursarea capitalului oricând dorește, dar dobânda se acumulează, în general, după o perioadă de 6-12 luni de la data subscrierii bonurilor poștale.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase