Home » D:News » Destinațiile de vacanță ale românilor în luna ianuarie

Destinațiile de vacanță ale românilor în luna ianuarie

Destinațiile de vacanță ale românilor în luna ianuarie
Sursa foto: Pixabay
Publicat: 09.01.2023

Românii au profitat de promoțiile companiilor aeriene și au rezervat bilete de avion încă din primele zile ale anului. Printre cele mai căutate destinații au fost Londra, Milano, Veneția, Roma, Bruxelles și Dortmund.

Conform datelor înregistrate de Vola.ro, românii s-au grăbit să rezerve bilete de avion încă din primele zile ale anului 2023 și să profite de primele promoții din an anunțate de companiile aeriene.

După o perioadă de revenire la normal, luna ianuarie a redevenit cel mai bun moment pentru achiziționarea biletelor de avion. Majoritatea companiilor aeriene europene au anunțat deja reduceri cu până la 60% la bilete de avion, în funcție de datele alese pentru zboruri.

Destinațiile din Europa, cele mai ieftine

Cele mai ieftine destinații spre care se poate zbura din România sunt cele europene, orașe și țări alese frecvent de români atât pentru vacanțe și city-break-uri, cât și pentru ocazionalele vizite ale rudelor și ale prietenilor, pentru muncă sau studii. Printre cele mai accesibile destinații se numără: Veneția, Milano și Roma (zboruri de la 26 de euro), Bruxelles (zboruri de la 28 de euro), Dortmund (zboruri de la 29 de euro), Londra (zboruri de la 35 de euro).

Cele mai multe companii aeriene au anunțat deja orarul de primăvară și vară, astfel că cei care se gândesc deja la un city-break în Europa sau chiar la concediul estival își pot planifica de pe-acum sejurul profitând de prețurile ieftine la biletele de avion.

Situația actuală a zborurilor

În plus, un alt avantaj este reprezentat de situația stabilă a zborurilor din prezent. Dacă în ultimii ani, traficul aerian a fost adesea încurcat, amânat sau chiar anulat de restricțiile impuse de pandemie ori de război, în 2023, incertitudinea nu mai este la fel de mare.

În momentul de față, nu mai există întârzieri și anulări de zbor frecvente sau alte situații de natură să le creeze neplăceri majore pasagerilor.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase