Home » D:News » Prințul Harry susține că a fost născut în caz că William ar avea nevoie de un organ

Prințul Harry susține că a fost născut în caz că William ar avea nevoie de un organ

Prințul Harry susține că a fost născut în caz că William ar avea nevoie de un organ
Foto: Profimedia
Publicat: 12.01.2023

Prințul Harry, Duce de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a spus că a crescut știind că s-a născut pentru a-i oferi fratelui său mai mare, prințul William, în vârstă de 40 de ani, un organ în cazul în care ar fi avut nevoie de transplant, scrie Daily Mail.

„Am fost adus pe lume în cazul în care i se întâmpla ceva lui Willy”, a spus Prințul Harry, care susține că a crescut știind că s-a născut în cazul în care fratele său ar fi avut nevoie de un rinichi sau de o transfuzie de sânge.

Prințul Harry a împărtășit mai multe detalii despre copilăria sa și despre relația cu Prințul de Wales în cartea sa de memorii, „Rezerva”, care a fost lansată recent.

Acuzații înspăimântătoare ale Prințului Harry despre familia regală

Scriind în cartea sa, „Rezerva”, ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a spus că a crescut știind că s-a născut pentru a-i oferi fratelui său mai mare, prințul William, în vârstă de 40 de ani, un organ în cazul în care ar fi avut nevoie.

„Am fost adus pe lume în cazul în care i s-ar fi întâmplat ceva lui Willy”, a spus el, susținând că părinții și bunicii săi chiar se refereau la el și la fratele său ca „moștenitor și rezervă” ca o formă de „stenogramă”.

El și-a descris viața ca pe o „misiune de a oferi o sursă de distragere a atenției, de divertisment și, în caz de nevoie, o piesă de schimb”, cum ar fi un rinichi, o transfuzie de sânge sau măduvă osoasă.

Harry, care este cu doi ani mai tânăr decât prințul William, a explicat cum această idee de „moștenitor” și „rezervă” a fost întărită de-a lungul întregii sale vieți.

El a spus că această idee de a fi pe lume doar în cazul în care i s-ar întâmpla ceva lui William i-a fost „foarte clară” de la o vârstă fragedă și a fost „întărită cu regularitate” pe tot parcursul vieții sale.

Tatăl a doi copii, Harry, a povestit apoi o anecdotă de când avea 20 de ani și a auzit o poveste despre „presupusele cuvinte” ale tatălui său către mama sa, prințesa Diana, în ziua în care s-a născut.

Se presupune că regele Charles al III-lea i-ar fi spus soției sale: „Minunat! Mi-ai dat deja un moștenitor și o rezervă; mi-am făcut treaba”.

Regele Charles al III-lea ar avea dureri de gât și de spate

În altă parte a cărții sale, Prințul Harry a încălcat protocolul regal și a discutat despre durerile de gât și de spate ale tatălui său.

Detaliind problemele de sănătate ale regelui Charles, ducele de Sussex a scris despre cum tatăl său s-a luptat cu „dureri constante de gât și de spate”, pe care le-a atribuit parțial vechilor accidentări de polo ale tatălui său.

Ce spune Prințul Harry despre fratele său, William?

Harry a detaliat, de asemenea, mai multe dezvăluiri bombă despre fratele său William, inclusiv modul în care acesta „s-a dat înapoi” de la a o îmbrățișa pe Meghan în timpul primei lor întâlniri.

Ducele de Sussex a descris momentul în care l-a prezentat pe fratele său iubitei sale ca fiind o „ciocnire clasică de culturi”.

Întâlnirea a avut loc la sfârșitul anului 2016 în apartamentul prințului și prințesei de Wales de la Palatul Kensington, cu puțin timp înainte ca prințul Harry și prințul William să plece într-o călătorie.

Descriind scurta plimbare de la locuința lui Harry și Meghan, Nottingham Cottage, până la apartamentul 1A, ducele a recunoscut că a fost mai emoționat decât oricine altcineva pentru ca iubita sa să îl întâlnească pe William.

Când fratele său a răspuns la ușă, Harry spune că William era „puțin îmbrăcat” în pantaloni eleganți și o cămașă.

El a scris: „I-am prezentat-o pe Meg, care s-a aplecat și l-a îmbrățișat, ceea ce l-a speriat complet. S-a dat înapoi”.

Oferind un context pentru întâlnirea ciudată, prințul Harry a spus că fratele său nu ar îmbrățișa de obicei pe cineva pe care nu îl cunoaște.

În schimb, Harry a explicat că acesta a fost doar modul lui Meghan de a saluta străinii.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase