Home » D:News » Un bărbat din Italia a umplut un cartier cu afișe cu fosta soție și presupușii amanți

Un bărbat din Italia a umplut un cartier cu afișe cu fosta soție și presupușii amanți

Un bărbat din Italia a umplut un cartier cu afișe cu fosta soție și presupușii amanți
Foto: Pexels
Publicat: 02.02.2023

Un italian supărat că l-a părăsit soția este bănuit că a împânzit un întreg cartier din Palermo cu afișe în care apar fosta lui soție și 15 presupuși amanți – politicieni, avocați și fotbaliști.

Cartierul s-a umplut cu fluturași pe care apar o femeie și 15 bărbați: politicieni, avocați și fotbaliști. Mesajul este: „Iubiții fostei mele soții”.

Este răzbunarea pusă la cale de un bărbat care a împânzit centrul orașului Palermo cu afișe pe mașini și pe străzi. Carabinierii anchetează cazul, nu doar pentru defăimare, ci și pentru hărțuire, în condițiile în care fotografii cu afișele au început să circule și pe WhatsApp, potrivit Corriere del Mezzogiorno.

De ce a pus un bărbat afișe cu fosta soție în întreg cartierul?

Afișele ar reprezenta doar ultimul episod al hărțuirii, în condițiile în care femeia a reclamat incendierea a nu mai puțin de trei mașini, ultima în decembrie anul trecut, precum și mesaje de amenințare pe telefonul mobil.

Fostul soț le-a spus carabinierilor că nu a fost implicat în propagarea afișelor și, prin intermediul avocatului său, a depus o plângere împotriva unor persoane necunoscute. Femeia a exclus, de asemenea, că soțul ei a fost cel care a împânzit centrul orașului cu acele afișe.

Unii dintre cei care apar în imagini au spus că vor depune plângere.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase