Home » D:News » (P) Ce bonusuri primești la casele de pariuri?

(P) Ce bonusuri primești la casele de pariuri?

(P) Ce bonusuri primești la casele de pariuri?
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 06.02.2023

Casele de pariuri online încearcă mereu să atragă clienți noi prin bonusuri care de care mai interesante. Astfel, cu un cont la un operator online, un jucător poate să primească bonus de bun venit, bonus de reîncărcare, cashback sau chiar un free bet pe care să-l utilizeze gratuit pentru a plasa un pariu. Ce se poate obține de fapt cu toate aceste bonusuri?

Bonusul de bun venit

Bonusul de bun venit poate fi încasat de utilizator atunci când efectuează prima sa depunere pe site. De regulă, bonusul este unul consistent, iar jucătorul va dori să profite de el imediat. Trebuie să fie însă atent la cum îl folosește, fiindcă acest tip de bonus poate fi primit o singură dată.

Poate că bonusul intră în cont odată cu primul depozit, dar pentru a transforma banii bonus în bani cash, care pot fi retrași, trebuie respectate anumite condiții impuse de casele de pariuri. Acestea sunt generale, însă termenii de acordare ai bonusului pot varia puțin. În principiu, bonusul trebuie rulat de un anumit număr de ori, pe cote minime impuse de bookmaker și într-o anumită perioadă de timp.

Bonusul de reîncărcare

Asemănătoare cu bonusul de start, bonusurile de reîncărcare sunt acordate de bookmakeri unor jucători selectați de ei. De aceea, valoarea poate să difere de la client la client. Un bonus de reîncărcare survine la următoarea depunere efectuată de jucător, indiferent că acesta e la primul depozit, la al doilea, la al 10-lea etc. El are rolul de a fideliza jucătorul, de a-l menține drept client al respectivei case de pariuri.

Un bonus de reîncărcare are o valoare mai scăzută decât un bonus de start, însă condițiile de respectat sunt, în principiu, aceleași.

Bonusuri personalizate

Chiar și bonusurile de reîncărcare intră la cele personalizate, dar aici ne referim mai degrabă la cele concrete, directe către jucător, cum ar fi bani bonus, free bet-uri sau cashback. Banii bonus se pot folosi după bunul plac. Un exemplu ar fi bonusul de ziua clientului, care la multe case de pariuri reprezintă un bonus în bani. Free bet-urile se acordă la diferite promoții și pot fi folosite pentru a plasa bilete. Pentru a folosi banii bonus sau free bet-urile, jucătorul nu trebuie să depună fonduri personale.

În cazul cashback-ului, lucrurile stau diferit. La o casă de pariuri online, cashback-ul înseamnă o restituire a unui procent din fondurile investite în bilete. Dacă jucătorul primește un cashback de 20% din pierderi într-o anumită zi, atunci o cincime din fondurile pierdute în ziua respectivă i se restituie în cont (de obicei sub formă de bani bonus).

Bonusuri de loialitate

Casele de pariuri online tind să-și răsplătească jucătorii cei mai loiali. Cu cât un utilizator joacă mai mult, cu atât poate să primească premii superioare într-un program de loialitate. Pariuri gratuite, bonusuri de reîncărcare sau chiar bani cash se pot regăsi printre premii.

Bonusurile acordate de bookmakeri sunt multiple și destul de valoroase, în funcție de activitatea fiecărui jucător. Însă pariurile sportive sunt doar o sursă de distracție, așa că e recomandat să nu joci sume mai mari decât îți poți permite, în ciuda promoțiilor extraordinare pe care le găsești.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase