Home » D:News » REVENIRE. Mihai Mironică se întoarce la PROSPORT, unde va modera emisiunea ProSport LIVE

REVENIRE. Mihai Mironică se întoarce la PROSPORT, unde va modera emisiunea ProSport LIVE

REVENIRE. Mihai Mironică se întoarce la PROSPORT, unde va modera emisiunea ProSport LIVE
Publicat: 06.02.2023

Cunoscutul prezentator de emisiuni sportive, Mihai Mironică, se întoarce la ProSport, unde va prezenta emisiunea ProSport Live în fiecare zi, de luni până vineri, începând cu ora 18:00.

Mironică are 30 de ani de “PRO”. A făcut parte din echipa care a înființat Canalul de Sport la televiziunea Canal 31, pe fundația căreia avea să fie construit Pro TV-ul.

În perioada 1993-1994, a lucrat la Mediafax si Pro FM. În Pro TV a activat în toate zonele profesiei: comentator sportiv, producător de emisiuni, reporter, corespondent la mari competiții, editor de jurnale de știri, prezentator de emisiuni sportive, producător și scenarist de show-uri de televiziune.

„Pentru mine, venirea la ProSport este, de fapt, o întoarcere, fiind editorialist aici timp de 8 ani’’, a declarat Mihai Mironică.

„Aducerea lui Mihai Mironică este, în fapt, revenirea unui campion printre campioni și o dovadă că brandul ProSport își continuă demersul de a oferi urmăritorilor săi producții de cea mai înaltă calitate, realizate de profesioniști desăvârșiți”, susține Andrei Trifan, redactor-șef la ProSport și producător al emisiunii ProSport Live.

ProSport a fost înființat la data de 2 iulie 1997 și este unul din cele mai respectate branduri din industria de media. Din categoria premierelor realizate de ProSport se pot enumera: primul ziar full-color din România, primul ziar care a depășit 100.000 de exemplare/ediție, primul ziar sportiv care a tipărit ediții în afara țării, primul ziar sportiv care a oferit ediții speciale la stadion înainte și după terminarea partidei.

PROSPORT face parte din grupul GÂNDUL MEDIA NETWORK, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase