Home » D:News » O jurnalistă din SUA a fost ucisă în timp ce făcea un reportaj la locul unei crime

O jurnalistă din SUA a fost ucisă în timp ce făcea un reportaj la locul unei crime

O jurnalistă din SUA a fost ucisă în timp ce făcea un reportaj la locul unei crime
Sursa foto: Envato
Publicat: 27.02.2023

O jurnalistă de la o televiziune din Florida a fost ucisă în timp ce făcea un reportaj la locul unei crime. Se pare că suspectul s-a întors la fața locului, a atacat echipa de jurnaliști și apoi a împușcată mortal o fată de nouă ani.

Un reporter și un copil de nouă ani au fost împușcați mortal lângă Orlando, aproape de locul unei crime care a avut loc cu câteva ore înainte, potrivit BBC. Un alt reporter și mama fetei au fost împușcați și răniți de bărbatul înarmat, care este suspectul principal și la prima crimă, a anunțat poliția.

Cei doi jurnaliști de la Spectrum News 13 făceau un reportaj despre uciderea unei femei în vârstă de 20 de ani, care a fost împușcată mortal în interiorul unei mașini. După ce i-a atacat pe jurnaliști, bărbatul în vârstă de 19 ani a intrat într-o casă și le-a împușcat pe fată și pe mama acesteia.

Anchetatorii nu au aflat încă de ce au fost atacați jurnaliștii

Mama se află la spital în stare critică, au anunțat polițiștii. Alți jurnaliști aflați în apropiere au acordat primul ajutor victimelor. Anchetatorii nu au aflat încă de ce au fost atacați jurnaliștii.

Bărbatul înarmat a fost reținut de polițiști.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase