Home » D:News » Elon Musk s-a certat cu un angajat pe Twitter. De la ce a pornit totul?

Elon Musk s-a certat cu un angajat pe Twitter. De la ce a pornit totul?

Publicat: 09.03.2023
Elon Musk s-a certat cu un angajat pe Twitter. De la ce a pornit totul?
Sursa foto: Profimedia

Directorul executiv al Twitter, Elon Musk, a prezentat scuze pentru un schimb de replici pe care l-a avut pe platformă cu un angajat, potrivit BBC.

Discuția a început după ce angajatul Halli Thorleifsson i-a trimis un mesaj pe Twitter lui Elon Musk.

„Șeful dvs. de la Resurse Umane nu este în măsură să confirme dacă sunt angajată sau nu”, a scris angajatul.

Musk a răspuns întrebând: „Ce muncă ai făcut?”

După o serie de întrebări și răspunsuri, Thorleifsson a anunțat că a primit un e-mail care îi confirma faptul că a fost concediat.

Elon Musk l-a descris ca fiind „cel mai rău”

La final, Elon Musk a publicat un mesaj în care l-a descris pe Thorleifsson ca fiind „cel mai rău”. Ulterior, postarea a fost ștearsă, iar Musk a revenit cu un mesaj pe platformă pentru a prezenta scuze și a-i oferi lui Thorleifsson postul înapoi.

„Aș dori să îi prezint scuze lui Halli pentru că am înțeles greșit situația sa. Aceasta s-a bazat pe lucruri care mi-au fost spuse și care nu erau adevărate sau, în unele cazuri, erau adevărate, dar nu erau semnificative. Se gândește să rămână la Twitter”, a spus Musk.

Recent, Thorleifsson a declarat pentru BBC că nu a putut obține un răspuns din partea departamentului de resurse umane al Twitter cu privire la faptul că a fost sau nu concediat.

„Au făcut o greșeală și acum caută orice scuză”

„Teoria mea este că au făcut o greșeală și acum caută orice scuză pot găsi pentru a face din asta o concediere motivată, pentru a evita să fie nevoiți să își îndeplinească obligațiile contractuale”, a spus el.

Thorleifsson, care și-a vândut agenția de creație Ueno către Twitter în 2021, nu a dorit să spună cât a fost plătit de companie. Cu toate acestea, se speculează că Twitter ar trebui să-i plătească o sumă considerabilă la plecarea sa din firmă.

Thorleifsson suferă de distrofie musculară și a făcut o campanie în Islanda pentru un a îmbunătăți accesul în cazul persoanelor care folosesc scaune cu rotile. Atunci când și-a vândut compania către Twitter, el a organizat în așa fel tranzacția încât să plătească un impozit mare guvernului islandez. Anul trecut, Thorleifsson a fost votat persoana anului în Islanda de mai multe instituții media.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase