Home » D:News » Un profesor din Australia a fost atacat de un rechin. Autoritățile au găsit resturi ale costumului său de baie

Un profesor din Australia a fost atacat de un rechin. Autoritățile au găsit resturi ale costumului său de baie

Un profesor din Australia a fost atacat de un rechin. Autoritățile au găsit resturi ale costumului său de baie
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 16.05.2023

Un australian a fost atacat de un rechin în timp ce făcea surf pe o plajă din sudul Australiei. Este vorba despre un profesor de la o școală din zonă care a dispărut după incident. Autoritățile au găsit resturi din costumul de baie și presupun că bărbatul a murit, potrivit CNN.

Incidentul s-a produs în weekend pe plaja Walkers Rock Beach, de pe coasta de vest a Australiei de Sud, a anunțat poliția prin intermediul unui comunicat.

Serviciile de urgență au fost chemate la fața locului, iar sursele locale susțin că este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani, profesor la școala din localitate.

În 2022, pe coasta Australiei de Sud au fost rănite 14 persoane, în urma unei întâlniri cu un rechin

Anchetatorii au găsit în apă fragmente dintr-un costum de neopren și resturi ale unei plăci de surf. Obiectele vor fi analizate de specialiștii criminaliști, iar căutările pe plajă și în apă vor continua.

Atacurile rechinilor sunt relativ rare pe coasta Australiei de Sud. Potrivit Australian Shark Incident Database, în 2022 au avut loc 20 de întâlniri cu rechini, soldate cu 14 răniți și un deces.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase