Home » D:News » „Așteptându-l pe Brâncuși”, 20 de expoziții outdoor de etnosculptură

„Așteptându-l pe Brâncuși”, 20 de expoziții outdoor de etnosculptură

„Așteptându-l pe Brâncuși”, 20 de expoziții outdoor de etnosculptură
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 09.06.2023

Proiectul „Așteptându-l pe Brâncuși”, o serie de 20 de expoziții outdoor de etnosculptură de M. C. Donici, a fost inaugurat pe 8 iunie, la Timișoara.

Înaintea importantei expoziții Constantin Brâncuși care va fi vernisată în septembrie la Muzeul Național de Artă Timișoara, artistul vizual Mihai Donici inaugurează un proiect de 20 de expoziții de etnosculptură care prefigurează lumea formelor brâncușiene.

Proiectul se va desfășura pe o perioadă de 5 luni și va cuprinde expoziții de câte 3 ore la monolitul din Piața Unirii, în fiecare joi, între orele 19:00 și 22:00. Expozițiile sunt concepute evolutiv, piesele expuse fiind diferite.

Prima expoziție va fi amenajată pe 8 iunie, între orele 19:00 și 22:00, în Piața Unirii, în muzeului. Proiectul e finanțat prin programul cultural național Timișoara – Capitală Europeană a Culturii 2023.

Citește continuarea pe Curatorial.ro!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase