Home » D:News » Bicicletele electrice, viitorul transportului „curat”?

Bicicletele electrice, viitorul transportului „curat”?

Bicicletele electrice, viitorul transportului „curat”?
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 30.06.2023

Aproape toate activităţile noastre contribuie la amprenta de carbon. Astfel că, cei care parcurg distanţe mari către locul de muncă, sunt din ce în ce mai interesaţi de modalităţi noi de transport mai accesibile.

Aparent există o soluţie pe două roţi care începe să devină virală. În 2021, peste 880.000 de biciclete electrice (faţă de 450.000 în 2020) au fost vândute în SUA, comparativ cu un număr de 608.000 de autovehicule şi camioane electrice.

Oraşe, districte şi state au început să implementeze campanii de reduceri de costuri şi taxe, dar şi oferirea de stimulente pentru a putea răspunde cererii în creştere. Şi cum sunt căutate soluţii sustenabile de transport, majoritatea oamenilor se întreabă dacă bicicletele electrice sunt soluţia.

Citește continuarea pe Curatorial.ro!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase