Home » D:News » Bucătarul personal al fostului președinte Barack Obama, găsit mort în lac

Bucătarul personal al fostului președinte Barack Obama, găsit mort în lac

Bucătarul personal al fostului președinte Barack Obama, găsit mort în lac
Sursa foto: Profimedia
Publicat: 26.07.2023

Bucătarul personal al fostului președinte Barack Obama, Tafari Campbell, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit mort în urma unui incident petrecut pe un lac din Martha’s Vineyard.

Campbell s-a scufundat în timp ce făcea paddle boarding, în apropierea unei case deținute de familia Obama, relatează Reuters.

Scafandrii au început să-l caute pe Campbell imediat ce au primit un apel potrivit căruia un bărbat care făcea paddle boarding a intrat în apă și apoi părea că se zbate înainte de a se scufunda. El nu a mai ieșit la suprafață.

„Tafari a fost o parte iubită a familiei noastre”, au spus soții Obama

Cadavrul lui Campbell a fost recuperat luni din Edgartown Great Pond.

El fusese bucătar secundar la Casa Albă și venise să lucreze pentru familie după ce Obama și-a încheiat al doilea mandat în 2016, au precizat luni, într-un comunicat, fostul președinte și soția sa, Michelle Obama.

„Tafari a fost o parte iubită a familiei noastre”, au spus soții Obama într-o declarație comună. „Era creativ și pasionat de mâncare și de capacitatea acesteia de a aduce oamenii împreună. În anii care au urmat, am ajuns să-l cunoaștem ca pe o persoană caldă, amuzantă și extraordinar de bună, care ne-a făcut viețile tuturor un pic mai luminoase.”

Bucătarul avea doi fii gemeni

Bucătarul lasă în urmă o soție, Sherise, și doi fii gemeni, au precizat soții Obama.

În momentul morții sale, Campbell, care locuia în Dumfries, Virginia, se afla în vizită la Martha’s Vineyard, dar familia Obama nu era prezentă, a precizat poliția statului Massachusetts.

Moartea sa este investigată de autorități, a precizat poliția.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase