Home » D:News » Kevin Spacey, găsit nevinovat de infracțiuni sexuale. Ce a spus actorul în fața juraților?

Kevin Spacey, găsit nevinovat de infracțiuni sexuale. Ce a spus actorul în fața juraților?

Kevin Spacey, găsit nevinovat de infracțiuni sexuale. Ce a spus actorul în fața juraților?
Foto: Profimedia
Publicat: 28.07.2023

Kevin Spacey a fost găsit nevinovat de infracțiuni sexuale împotriva a patru bărbați. Câștigător de Oscar, în vârstă de 64 de ani, Spacey a fost achitat după un proces care a început la sfârșitul lunii iunie.

Kevin Spacey a fost găsit nevinovat de comiterea de infracțiuni sexuale împotriva a patru bărbați în Marea Britanie între 2001 și 2013.

Câștigătorul premiului Oscar, în vârstă de 64 de ani, a fost achitat după un proces care a început la sfârșitul lunii iunie, în timpul căruia a fost descris ca fiind un „hărțuitor sexual” de către acuzare.

Acuzat că a drogat și a întreținut un act sexual cu un fost actor

Atunci când a depus mărturie, Spacey s-a luptat cu lacrimile în timp ce a povestit cum lumea lui „a explodat” atunci când au apărut alte acuzații împotriva sa în SUA, în 2017.

„A existat o grabă de a judeca și înainte ca prima întrebare să fie pusă sau să se răspundă la ea, mi-am pierdut slujba, mi-am pierdut reputația, am pierdut totul în câteva zile”, le-a spus el juraților.

Spacey, care a fost director artistic la teatrul The Old Vic din Londra între 2004 și 2015, a fost acuzat că a drogat și a întreținut un act sexual cu un fost actor aspirant în timp ce dormea, precum și de mai multe agresiuni asupra unui alt bărbat – un șofer care a afirmat că actorul l-a apucat atât de tare în zona intimă încât „aproape că a ieșit de pe șosea”.

Spacey a negat vehement toate acuzațiile

Un alt bărbat a afirmat că actorul de la Hollywood l-a supus unui tir de abuzuri sexuale „josnice”, în timp ce al patrulea a spus că starul de la Hollywood l-a sărutat pe gât și i-a spus să „fie cool”, înainte de a-l atinge în zonele intime.

Spacey, cunoscut mai ales pentru filme precum American Beauty și The Usual Suspects și pentru serialul dramatic politic House Of Cards, a negat vehement toate acuzațiile.

Un juriu de la Southwark Crown Court din Londra l-a achitat acum de toate acuzațiile, anunță Sky News.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase