Home » D:News » Ce instrucțiuni le-a lăsat Sinéad O’Connor copiilor săi? „Sunați contabilul”

Ce instrucțiuni le-a lăsat Sinéad O’Connor copiilor săi? „Sunați contabilul”

Ce instrucțiuni le-a lăsat Sinéad O’Connor copiilor săi? „Sunați contabilul”
Sinead O'Connor în concert, august 2014. Sursa foto: Profimedia
Publicat: 31.07.2023

Sinéad O’Connor le-a lăsat copiilor săi instrucțiuni în cazul morții sale, inclusiv să îl sune pe contabil înainte de a chema salvarea: „Atunci când artiștii sunt morți, sunt mult mai valoroși”.

Cântăreața irlandeză, celebră mai ales pentru interpretarea din 1990 a piesei „Nothing Compares 2 U”, a murit la începutul acestei săptămâni la vârsta de 56 de ani.

Într-un interviu acordat publicației People în 2021, citat vineri de Insider, O’Connor a declarat că le-a subliniat copiilor săi cât de important este să îi protejeze atât arta, cât și banii.

„Atunci când artiștii sunt morți, sunt mult mai valoroși”

„Atunci când artiștii sunt morți, sunt mult mai valoroși decât atunci când sunt în viață”, a spus O’Connor.

„Este scârbos ce fac casele de discuri”, a continuat ea. „De aceea mi-am instruit întotdeauna copiii, încă de când erau foarte mici: Dacă mama voastră moare mâine, înainte de a suna la 911, sunați-l pe contabilul meu și asigurați-vă că discurile mele nu vor începe să fie lansate de către casele de discuri și să nu vă spună unde sunt banii”.

În urma artistei au rămas trei dintre cei patru copii ai săi, Jake, Roisin și Yeshua. Fiul ei, Shane, a murit prin sinucidere în 2022.

Cei doi cântăreți nu aveau o relație bună

În interviul acordat publicației People, O’Connor și-a împărtășit dezgustul față de modul în care, în opinia ei, casele de discuri l-au tratat pe Prince după moartea acestuia în 2016 – în ciuda faptului că cei doi cântăreți nu aveau o relație personală bună.

„Unul dintre lucrurile care mă deranjează foarte tare, mă înfurie foarte tare este faptul că îi violează seiful”, a declarat ea pentru People.

„Toți muzicienii avem cântece de care chiar ne este rușine”

Potrivit Rolling Stone, Prince avea mii de înregistrări și demo-uri inedite păstrate în seif la momentul morții sale. O parte dintre aceste proiecte, cel mai recent „Welcome 2 America” din 2021, a fost lansată ulterior.

„Toți muzicienii avem cântece de care chiar ne este rușine”, declara O’Connor pentru People: „Nu vrem să le audă nimeni. Acum, acesta este un om care a lansat toate cântecele pe care le-a înregistrat vreodată, așa că dacă s-a chinuit să construiască un seif, înseamnă că într-adevăr nu a vrut ca acele cântece să fie publicate. Și nu pot suporta ca oamenii să violeze, așa cum am spus eu, seiful”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase