Reacția lui Elon Musk la vestea că fosta soție s-a logodit cu un actor

30 07. 2023, 03:00
Sursa foto: Profimedia

Fosta soție a lui Elon Musk, Talulah Riley, s-a logodit cu Thomas Brodie-Sangster din „Love, Actually”. Actorii au jucat împreună în serialul „Pistol” de la FX, un serial despre Sex Pistols.

„Sunt fericit să anunț că eu și Talulah ne-am logodit”, a scris Brodie-Sangster într-o postare pe Instagram, împărtășind o imagine cu el și Riley într-o gondolă. „Dragostea este peste tot”.

Actorul, care a jucat în „The Queen’s Gambit”, „The Maze Runner” și „Game of Thrones”, a citat o replică celebră din unul dintre primele sale roluri principale din „Love, Actually”. Hugh Grant rostește replica în rolul premierului britanic din film, spunând: „Dacă o cauți, am sentimentul că vei descoperi că dragostea este de fapt peste tot”.

A împărtășit anunțul de logodnă și pe contul ei X (fostul Twitter)

Riley, care a jucat în „Westworld”, „Inception” și „Pride & Prejudice”, a împărtășit, de asemenea, un anunț de logodnă pe contul ei X (fostul Twitter), postând o fotografie cu ea și Brodie-Sangster.

„Foarte fericită să împărtășesc faptul că, după doi ani de relație, Thomas Brodie Sangster și cu mine ne-am logodit!”, a scris ea în postare.

Care a fost reacția lui Elon Musk?

Riley și Brodie-Sangster s-au cunoscut în timp ce lucrau la „Pistol”, un serial FX care relatează ascensiunea trupei Sex Pistols, potrivit People. În serial, ei interpretează un cuplu din viața reală.

Riley a fost căsătorită anterior de două ori cu Elon Musk. Prima dată au fost căsătoriți între 2010 și 2012, apoi s-au căsătorit din nou în 2013, înainte de a se despărți din nou în 2016.

Musk a comentat anunțul de logodnă cu „Felicitări!”, însoțit de o inimă.