Home » D:News » Câte drone susține Rusia că a doborât deasupra Crimeei?

Câte drone susține Rusia că a doborât deasupra Crimeei?

Câte drone susține Rusia că a doborât deasupra Crimeei?
Foto: Profimedia
Publicat: 13.08.2023

Rusia a doborât 20 de drone ucrainene care vizau peninsula Crimeea, a anunțat Ministerul Apărării de la Moscova, citat de The Guardian.

14 drone au fost doborâte de apărarea aeriană rusă, iar alte șase au fost bruiate electronic, a precizat ministerul într-o postare pe Telegram. Nu s-au înregistrat victime sau pagube, scrie The Guardian.

Numărul atacurilor cu drone asupra Moscovei și Crimeei, anexată ilegal de Rusia în 2014, a crescut în ultimele săptămâni, după ce președintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat că „războiul se întoarce pe teritoriul Rusiei”.

Câte drone susține Rusia că a doborât?

Moscova a fost ținta unor astfel de atacuri în ultimele trei săptămâni, ceea ce a dus la închiderea temporară a principalului său aeroport, precum și la deteriorarea unor clădiri.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase