Home » D:News » „Plătiți ce doriți” la Galeria Națională din Londra! Programul de vizitare pentru doar o liră sterlină, extins

„Plătiți ce doriți” la Galeria Națională din Londra! Programul de vizitare pentru doar o liră sterlină, extins

„Plătiți ce doriți” la Galeria Națională din Londra! Programul de vizitare pentru doar o liră sterlină, extins
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 18.08.2023

National Gallery (Galeria Națională) din Londra a anunțat că extinde programul prin care permite vizitatorilor să plătească doar 1 liră sterlină pentru a vedea o a treia expoziție importantă care va fi vernisată în această toamnă.

Inițiativa „Plătiți ce doriți/ Pay what you wish” a galeriei, care a fost lansată ca răspuns la criza costului vieții, se va aplica și expoziției cu lucrări de Frans Hals, deschisă între 30 septembrie 2023 și 21 ianuarie 2024.

Cei care au vizitat anul trecut expozițiile Lucian Freud și „After Impressionism: Inventing Modern Art”, care s-a încheiat weekendul trecut, au avut opțiunea de a plăti cel puțin 1 liră sterlină în serile de vineri.

Potrivit datelor galeriei preluate de The Guardian, mai mult de unul din cinci vizitatori care au plătit pentru ambele expoziții au vizitat pentru prima dată o expoziție cu taxă. Aproximativ unul din 20 de vizitatori care au folosit acest sistem vizita pentru prima dată National Gallery.

Citește continuarea pe Curatorial.ro!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase