Home » D:News » Priscilla Presley spune că Elvis a fost „marea dragoste”. De ce nu a mai putut continua relația?

Priscilla Presley spune că Elvis a fost „marea dragoste”. De ce nu a mai putut continua relația?

Priscilla Presley spune că Elvis a fost „marea dragoste”. De ce nu a mai putut continua relația?
Priscilla și Elvis Presley. Sursa foto: Everett Collection/Profimedia
Publicat: 08.09.2023

„Elvis a fost dragostea vieții mele, dar nu mai puteam să-i împărtășesc stilul de viață. Legătura noastră a fost una pentru totdeauna”, declară Priscilla Presley. Ea a decis să însoțească la Veneția echipa filmului „Priscilla”.

Și-a văzut întreaga viață pe ecran, s-a văzut din nou copilă la 14 ani în Wiesbaden, la o bază americană, fascinată de Elvis Presley, care în 1959 era deja celebru și făcea armată acolo. A urmat apoi povestea lor unică în timp ce Elvis devenea Regele Rock ‘n’ Roll-ului, căsătoria în 1967 și nouă luni mai târziu nașterea Lisei, apoi criza și decizia de a-l părăsi în 1972.

„Este dificil să urmărești un film despre tine, despre viața ta, despre dragostea ta. Finalul filmului, când ea pleacă, este partea care m-a emoționat cel mai mult”, spune Priscilla Presley, în vârstă de 78 de ani, care nu-și poate stăpâni emoția, scrie ANSA.

„A fost foarte dificil pentru părinții mei să ne înțeleagă pe Elvis și pe mine”

În luna ianuarie a acestui an, ea a fost nevoită să își ia rămas bun de la fiica ei, Lisa Marie, care a murit din cauza unei ocluzii intestinale.

Ea a decis să însoțească la Veneția filmul „Priscilla”, regizat de Sofia Coppola, bazat pe memoriile din 1985, „Elvis and Me”.

„Ai făcut o treabă bună, ți-ai făcut bine temele”, a continuat ea: „A fost foarte dificil pentru părinții mei să ne înțeleagă pe Elvis și pe mine, era o mare diferență de vârstă, eram în primul an de liceu, iar interesul lui pentru mine nu era de înțeles. Dar eu eram acolo și îl ascultam, îmi spunea totul, temerile lui, speranțele lui, pierderea mamei lui, pe care nu a reușit să o depășească niciodată, eu îi ofeream alinare, chiar dacă aveam doar 14 ani. A fost o atracție unică, nu am făcut niciodată sex cu el, așa cum ar fi putut crede lumea, era amabil, îmi respecta vârsta, a fost o relație diferită, iar când a terminat serviciul militar”, continuă văduva Presley, „mă suna tot timpul din America, îmi povestea totul, frustrarea lui ca actor, care era visul lui. Nu știu de ce avea atât de multă încredere în mine, poate pentru că eram foarte rezervată, nu mă destăinuiam colegilor mei de școală, iar această relație se baza pe această complicitate și confidențialitate și așa a continuat”.

„Elvis a fost dragostea vieții mele”

„Iar când am plecat, după ce ne-am căsătorit, nu a fost pentru că nu l-am iubit. Elvis a fost dragostea vieții mele, dar nu mai puteam să-i împărtășesc stilul de viață. Legătura noastră a fost o legătură pentru totdeauna și m-am asigurat că o va vedea pe fiica noastră, Lisa, și a făcut-o”, a conchis ea printre lacrimi.

„O poveste despre maturizare”, a spus Coppola despre film, „pentru a povesti cum se formează o personalitate, cum devii cine ești, cum îți construiești o identitate puternică. Mă gândesc, de asemenea, la rolul femeii în acea epocă, la clișeele cunoscute, la ceea ce societatea se aștepta de la ele să facă. Nu este o poveste feministă, ci povestea unei tinere care devine femeie, a unei fascinații și a unui basm care este, totuși, demontat, chiar și cu abuzuri psihice”.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase