Home » D:News » Transfăgărășanul, închis duminică, 10 septembrie, pentru o competiție sportivă

Transfăgărășanul, închis duminică, 10 septembrie, pentru o competiție sportivă

Transfăgărășanul, închis duminică, 10 septembrie, pentru o competiție sportivă
Sursa foto: Shutterstock
Publicat: 10.09.2023

Transfăgărășanul va fi închis duminică, între orele 6.00 – 16.00, în Argeș, între Cabana Capra și Tunelul Bâlea Lac, pentru o competiție sportivă.

Duminică, 10 septembrie 2023, circulația rutieră va fi închisă, pentru toate categoriile de autovehicule, pe DN 7C (Transfăgărășan), în intervalul orar 06:00 – 16:00, pe tronsonul aferent județului Argeș ce este cuprins între km 108 (Cabana Capra) și km 116+808 (Tunelul Bâlea Lac), având în vedere traseul și programul competiției sportive de maraton, constând în cinci tipuri de probe de alergare Transmaraton – Ediția a XII-a, informează Poliția Argeș.

Circulație oprită pe Transfăgărășan duminică, 10 septembrie

„Vă recomandăm să respectați toate regulile de circulație, să circulați prudent, să nu vă angajați în efectuarea de manevre riscante în trafic și să respectați indicațiile polițiștilor rutieri, care se vor afla în teren”, spune sursa citată.

Transmaraton este o platformă de running și fundraising din România.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase